Ja takk, meld meg på

Se for deg dette:

Du går ut i hagen din. Det er ditt fristed, et sted du går ut i for å finne ro. Det er frodig, det er grønt, det er fuglekvitter og humlesurr. Du beundrer grønnkålen som står som ei fontene, plukker noen salatblader til å ta med inn, før du drar opp ei lilla gulrot som du knasker i deg rett fra jorda.

Det er da følelsen kommer - av at du er verdens heldigste - bare fordi du har skapt det selv!

 

" Jeg har begynt å tørre å tro på at det er mulig å få det til. Til tross for liten hage og liten erfaring"

Jannie Pettersen

Tenker du nå:

Kan jeg komme dit? Og hvordan?

 

Eller

  • Når skal jeg starte? Og med hva?
  • Hva kan jeg dyrke hos meg?
  • Er det bra nok forhold hos meg?
  • Hvordan tar jeg vare på planter?

 

Jeg har deg💚

Du kan komme dit. Du VIL komme dit!

Har du sol i hagen - da kan du dyrke. Har du ikke hage, men en balkong med sol, da kan du fortsatt dyrke. Det viktigste er sola, det andre fikser vi.

Det å dyrke sin egen mat er ingen heksekunst. Det er faktisk ganske enkelt. Men alt er enkelt når du kan det. Hvis ikke du synes det er enkelt, kan jeg hjelpe deg videre - sånn at det blir enkelt. For det SKAL være enkelt. Og artig!

Ja, jeg vil være med

Du trenger en kjøkkenhage!

 

Du trenger en kjøkkenhage - det er derfor du er her

Mat fra Egen Hage tar deg steg for steg, til du har den kjøkkenhagen

Den du kan gå ut i. Ditt lille fristed

Der du får de øyeblikkene og  små seiere i form av sukkererter, salatblader, lilla gulrøtter eller mangold

 

Gjør deg klar, en ny sesongen er på vei og forberedelsene starter nå💚

 

Du kan spare år

Jeg heter Beate Mortensen, og brenner for at vi skal ta tilbake kunnskapen om å dyrke - på lag med naturen

Jeg begynte med to pallekarmer i 2014, men det var ikke før i 2019 at jeg fikk ordentlig svung på det. Det var 5 år med litt kjipe prosjekter av salat, vårløk og sukkererter som egentlig ikke ville. Det er disse jeg vil at du skal spare deg

Hvordan?

Med undervisning og inspirasjon. Vi dyrker på lag med naturen og det skal være gøy!

I onlinekurset i dyrking får du undervisningsvideoer som tar deg gjennom sesongens utfordringer. Kurset har live oppfølging på Zoom.

Hvor?

Fysisk er det på Sommarøy det skjer. Sommarøy ligger 1 times kjøring ut mot havet, fra Tromsø. Det er Nord-Norge, det er korte og kjølige somre, men Mat fra egen Hage blir det, hvert eneste år🌱

Kurset Mat fra Egen Hage er online - vi møtes på nett!

Hvorfor?

Flere trenger å oppdage gleden med å dyrke, flere trenger en kjøkkenhage - DU trenger en kjøkkenhage💚

Vi som dyrker egen mat gjør en forskjell! Vi skaper matjord, lagrer karbon, produserer ureist mat og øker beredskapen i dette landet. (jepp - dette burde vært obligatorisk - men det en morsom hobby)

Og da har vi ikke begynt å snakke om helse!

Flere grunner til å starte kjøkkenhage:

Du kommer deg ut, i all slags vær - fordi du har lyst!

Du blir friskere og sunnere, for du er i bevegelse og spiser de beste grønnsakene

Det gjør godt for syken og psyken - her hjelper faktisk jordbakteriene til 🤎

Naboer, venner, kjente og ukjente blir interessert i hva du gjør, for hage og dyrking er HOT🔥

Mat fra egen Hage - sånn skaper du din egen kjøkkenhage

Kurset gir deg trinnene du trenger fra start til slutt, fra forberedelse til høsting og til ny start igjen

Forberedelse

Vi starter med forberedelse og finner ut hva er det du ønsker, hvor skal du hen. Her legger du fundamentet for det du skal gjøre videre

Planlegging

Du trenger en plan, og det har du etter denne modulen. Det viktigste er ikke at planen er fin, men at du vet hva du skal gjøre.

Bygg - jord

God jord er nøkkelen til å lykkes. Og du skaper den selv, mens du dyrker. Hvordan du gjør det, lærer du i denne modulen.

Bygg - strukturer

I denne modulen lærer du hvordan du gir god struktur til hagen din. Strukturer er blant annet bed, pallekarmer, krukker, espaljer og stier.

Plante - type planter

Uten planter ingen kjøkkenhage. Dette er kjerna, den viktigste ingrediensen. Du får oversikt over hvilke planter du kan dyrke i kjøkkenhagen din og hva de krever av deg.

Plante - planting

Utplantingen er den mest kritiske fasen i en plantes liv, så her det er viktig å vite hva du skal gjøre og ikke. Etter denne modulen vet du hva du må gjøre.

Hageliv

Plantene vokser av seg selv, vår oppgave er bare å se at de har det de trenger. Hva du trenger å følge med på, lærer du her.

Høsting og ny start

Når og hvordan høster du? Det lærer du i denne modulen. Dessuten begynner vi nå å tenke på neste fase. For naturen, hagen og livet går i sirkel.

I tillegg til dette får du

Din superkraft

Du kan dyrke din egen mat!! Og er du først i gang, er det nesten ikke grenser for hva du kan dyrke. Det er en helt egen styrke - en hemmelig superkraft. Det gir selvtillit og mestring. I disse usikre tider gir det også en ekstra trygghet 💚

 

 

Fellesskap

Det å dele en interesse med andre som er interessert, gjør det dobbelt så artig. Vi har en lukket gruppe med en fin gjeng, der du kan stille spørsmål, diskutere utfordringer og dele små og store seire. Jeg deler fra hagelivet i live-sendinger og små videosnutter.

 

 

Dyrkeprat

Jeg følger deg opp. Det betyr at for deg som kjøper i høst, får du 2 + 3 Dyrkeprat der vi møtes på Zoom. 2 møtepunkter nå i høst, og 3 bonus Dyrkeprat til våren. Du får svar på dine spørsmål og ikke minst deler vi utfordringer og gleder fra hagelivet - for dette er en gjeng som forstår hva du snakker om

 

Kurset er for deg

som trenger en kjøkkenhage, og som har plass for en.

 

Du behøver ikke ha en åker, eller en enebolig med diger tomt. Har du en hageflekk som har sol i noen timer i løpet av dagen, eller en balkong med plass for en dyrkekasse og noen krukker, da har du det du trenger.

Du kan ha lang vinter og kjølig sommer - det har jeg, så det er ingen hindring.

 

Du vil gjøre det enkelt, gøy og på lag med naturen. Fullgjødsel og sprøytemidler er ikke for oss!!

🎯 Kveldens spesialpris gjelder kun til MIDNATT!

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Dyrkekveld-pris

Kr 3.995,-

Engangsbetaling og beste pris

Fullpris

Kr 7.990,- 

 

Til påmelding

Dyrkekveld-pris Betal i 2 omganger

Kr 2.220,-

Per delbetaling

Fullpris

Kr 4.440,- x 2

  • Betal nå og neste om en måned
Til påmelding

Vent - det er mer

Dyrkekveld-bonus:

Til deg som bestemmer deg raskt

Du får 2 for prisen av 1, altså 2 års tilgang til programmet - fordi det går en hel vinter fra den ene sesongen til den andre. Når du starter opp igjen sesong 2, da vil du kunne gå tilbake og sjekke når du plutselig blir usikker.

Ja jeg blir med i kveld!

Bonus 1:

Minikurs i spirer og mikrogrønt

Dette er dyrking for den utålmodige, og det er nøkkelen til å spise noe egendyrket hver dag, hele året. Her får du hvilke frø du dyrker, hvordan du gjør det, og hvordan du bruker det. Dette er gøy, det gir trening på frø og såing, og det vil gi deg og kroppen din en liten boost i vinterkulda.

Ja takk, jeg er med!

Bonus 2:

Så dine egne planter - mini såkurs

Det å så sine egne planter er både billig og veldig tilfredsstillende. Det er noe eget med de plantene som du har fulgt helt fra de er pitte små spirer. Det gir deg også en helt egen mulighet til å dyrke mengder - og når det kommer til grønnsaker er det bra med mengder. Dette minikurset lærer deg de ekstra triksene for å lykkes bedre med såing, prikling og stell av småplanter

Ja, dette gleder jeg meg til 💚

Bonus 3:

Masterklasse om jord og alger

Tang er tilgjengelig langs hele kysten, OG den vil gjøre jorda de bedre og plantene dine friskere. Hvordan? Det deler Peggy Ellingsen og jeg i denne masterklassen. Peggy Ellingsen er en av de mest kunnskapsrike i Norge på tang, og står bak firmaet Naturhjerte. 

Ja, så spennende 💚

Bonus 4:

Den månedlige Dyrkehalvtimen

En kort og fin møteplass midt i sesongen! Vi møtes til en halvtimes Dyrkeprat i mai, juni, juli og august, sånn at du får input på det som er aktuelt akkurat da. Og selvfølgelig får du svar på dine spørsmål

Akkurat det jeg trenger 💚

Trine trodde hun ikke hadde tid

men kom på kurset i mai, og lyktes med både nepe, plukksalat, pipeløk og assorterte blomster allerede første sommeren. Hun ble hektet på kompost og laget 3 kompostbinger!

"Kurset holder en rød tråd gjennom sesongen, er lærerikt, kunnskapsbasert og fullt av gode tips!"

Hilde dyrker på hytta

Jeg har fått til potet, jordbær, salat og grønnkål, og jeg har startet med bokashi-kompostering. Jeg vil anbefale kurset til andre, spesielt i forhold til det å dyrke mat i nordnorsk klima. Kurset gir inspirasjon og råd tilpasset vårt klima.

 

Berit var helt "grønn"

og kurset har gjort meg i stand til å ha mitt eget lille beredskapslager. Gleder meg til å ta en titt på plantene mine før jeg starter på jobb om morgenen.

 

 

Nå lurer du kanskje på:

Når starter Mat fra Egen Hage?

Du får tilgang til første del av kurset så snart du har betalt.  Da kan du gå i gang! Du blir lagt til den lukka gruppa i løpet av våren. Du får en plan for Dyrkepratene på epost,  og du har mulighet til å stille spørsmål i gruppa og via meldinger fra dag 1.

 

Hva koster Mat fra Egen Hage?

Full pris er per nå kr 7.990,- ved engangsbetaling. Vi du ha delbetaling, betaler du kr 4.440,- x 2, altså kr 8.880,-

 

Hva mener du med oppfølging og støtte når det er et online-program?

Du kan stille meg spørsmål, både med direkte meldinger og i gruppa. Det blir 2 Dyrkehalvtimer på Zoom i høst, i tillegg får du 3 Dyrkeprat til våren. I gruppa kan du stille spørsmål og dele opp og nedturer, gjennom sesongen. Du har tilgang til kurset i ett år og vil få tilbud om å forlenge når den tid kommer. 

 

Jeg har ikke tid akkurat nå

Du bestemmer selv når du vil se modulene. Jeg vil anbefale at du ser de i løpet av høsten og vinteren, men du kan ta de når det passer. Du har tilgang i ett år. Husk, du behøver ikke bruke timesvis hver dag for å dyrke egen mat. Små steg, litt hver uke, tar deg langt. Når du legger til rette, vokser plantene av seg selv!

 

Er hagen min egnet?

De første modulene handler om planlegging. Der tar vi tak i hvordan hagen din ser ut og hva den er egnet til. Har du en hage der sola når i løpet av dagen, har du også mulighet å dyrke. Har du nordvendt hage, eller en hage som ligger i skygge hele dagen, kan det bli utfordrende, spesielt om du også holder til i tøft klima. Send meg i så fall en mail på [email protected] , så kan vi se på det sammen. 

 

Jeg kan ikke være med eller starte med hage, siden jeg skal reise bort til sommeren

Modulene er tilgjengelige hele tiden, og er ikke avhengig av at du er hjemme til spesielle tidspunkt. Målet er at du bygger en kjøkkenhage som tåler at du reiser fra den for en periode. Skulle det bli ekstremt tørt, bør du få noen til å vanne for deg. Jeg reiser bort hver sommer, og det går bra

 

Hvordan foregår Mat fra Egen Hage?

Programmet har 8 moduler, som hver inneholder flere læringsvideoer Du ser læringsvideoene der du er, på PC eller telefon. Det betyr at du kan ta de med deg ut i hagen hvis du vil det. Har du spørsmål, kan du kontakte meg via Facebook-gruppen. Eller på Messenger. Det blir 6 Dyrkeprat med ulike temaer, der du kan stille spørsmål direkte.  

 

Jeg har lite penger akkurat nå

Dette er en investering i deg selv, dine interesser, men også i familien. Hagearbeidet vil engasjere alle, sånn er det bare. Om det er via maten, eller fordi det skjer noe i hagen. Dyrking binder generasjoner sammen, og skaper interesse hos mennesker rundt deg. På sikt kan du også spare mye penger på å dyrke egen mat!

 

Er delbetaling en mulighet?

Ja ,det er mulig å dele betalingen opp i to.

 

Jeg har små barn, jeg har ikke tid til å holde på i hagen

La ungene hjelpe til! Det er ikke så farlig om noe blir tråkket på eller man søler med jord eller vann. Ungene elsker å få hjelpe til, og kjøkkenhagen er den perfekte plassen for det💚

Jeg startet med hage da ungene var små, noen ganger hjalp de meg, noen ganger ikke. Ofte ble det mer parallell lek, der jeg gjorde hagearbeid med ett øye på ungene. 



Hva om jeg angrer?

Du har 14 dagers pengene-tilbake-garanti. Innen 14 dager betaler jeg tilbake uten spørsmål. Jeg er trygg på at du vil finne nytte i kurset!



Lurer du på noe mer?

Ta kontakt! Send meg en mail på [email protected] , en melding på Instagram eller Facebook (@Beates_Kjøkkenhage). Jeg svarer så fort jeg kan!

Skap i det små - bidra i det store

Kjøkkenhage er sunn mat, fysisk og psykisk helse, skaperglede, samtidig som du bidrar til å lagre karbon i din egen hage(!) -  finnes det egentlig noe bedre å bruke tida si på?! 

- Beate -

Enig! Meld meg på!