Ja takk, meld meg på

Se for deg dette:

Du går ut i hagen din. Det er ditt fristed, et sted du går ut i for å finne ro. Det er frodig, det er grønt, det er fuglekvitter og humlesurr. Du beundrer grønnkålen som står som ei fontene, plukker noen salatblader til å ta med inn, før du drar opp ei lilla gulrot som du knasker i deg rett fra jorda.

Det er da følelsen kommer - av at du er verdens heldigste - bare fordi du har skapt det selv!

 

"Kjempemorsomt og interessant. Skulle gjerne visst det jeg vet nå for flere tiår siden"

Siri Revold

Tenker du nå:

Kan jeg komme dit? Og hvordan?

 

Eller

  • Når skal jeg starte? Og med hva?
  • Hva kan jeg dyrke hos meg?
  • Er det bra nok forhold hos meg?
  • Hvordan tar jeg vare på planter?

 

Jeg har deg💚

Du kan komme dit. Du VIL komme dit!

Har du sol i hagen - da kan du dyrke. Har du ikke hage, men en balkong med sol, da kan du fortsatt dyrke. Det viktigste er sola, det andre fikser vi.

Det å dyrke sin egen mat er ingen heksekunst. Det er faktisk ganske enkelt. Men alt er enkelt når du kan det. Hvis ikke du synes det er enkelt, kan jeg hjelpe deg videre - sånn at det blir enkelt. For det SKAL være enkelt. Og artig!

Ja, jeg vil være med

Du trenger en kjøkkenhage!

 

Du trenger en kjøkkenhage - det er derfor du er her

Mat fra Egen Hage tar deg steg for steg, til du har den kjøkkenhagen

Den du kan gå ut i. Ditt lille fristed

Der du får de øyeblikkene og  små seiere i form av sukkererter, salatblader, lilla gulrøtter eller mangold

 

Gjør deg klar, en ny sesongen er på vei og forberedelsene starter nå💚

 

Du kan spare år

Jeg heter Beate Mortensen, og brenner for at vi skal ta tilbake kunnskapen om å dyrke - på lag med naturen

Jeg begynte med to pallekarmer i 2014, men det var ikke før i 2019 at jeg fikk ordentlig svung på det. Det var 5 år med litt kjipe prosjekter av salat, vårløk og sukkererter som egentlig ikke ville. Det er disse jeg vil at du skal spare deg

Hvordan?

Med undervisning og inspirasjon. Vi dyrker på lag med naturen og det skal være gøy!

I onlinekurset i dyrking får du undervisningsvideoer som tar deg gjennom sesongens utfordringer. Kurset har live oppfølging på Zoom.

Hvor?

Fysisk er det på Sommarøy det skjer. Sommarøy ligger 1 times kjøring ut mot havet, fra Tromsø. Det er Nord-Norge, det er korte og kjølige somre, men Mat fra egen Hage blir det, hvert eneste år🌱

Kurset Mat fra Egen Hage er online - vi møtes på nett!

Hvorfor?

Flere trenger å oppdage gleden med å dyrke, flere trenger en kjøkkenhage - DU trenger en kjøkkenhage💚

Vi som dyrker egen mat gjør en forskjell! Vi skaper matjord, lagrer karbon, produserer ureist mat og øker beredskapen i dette landet. (jepp - dette burde vært obligatorisk - men det en morsom hobby)

Og da har vi ikke begynt å snakke om helse!

Flere grunner til å starte kjøkkenhage:

Du kommer deg ut, i all slags vær - fordi du har lyst!

Du blir friskere og sunnere, for du er i bevegelse og spiser de beste grønnsakene

Det gjør godt for syken og psyken - her hjelper faktisk jordbakteriene til 🤎

Naboer, venner, kjente og ukjente blir interessert i hva du gjør, for hage og dyrking er HOT🔥

Mat fra egen Hage - sånn skaper du din egen kjøkkenhage

Kurset gir deg trinnene du trenger fra start til slutt, fra forberedelse til høsting og til ny start igjen

Forberedelse

Vi starter med forberedelse. Hva er det du ønsker, hvor skal du hen. Her legger vi fundamentet for det du skal gjøre videre

Planlegging

Når du vet hva du vil, er det tid for å legge en plan. Ikke bli skremt, jeg lover, dette blir forventning og gøy

Bygg - jord

Det blir jord under neglene og skitt i fjeset. Det er nå det begynner å bli artig på ordentlig

Bygg - strukturer

Dette er spennende. Strukturer er opphøyde bed, krukker, espaljer, stier - ja alt som strukturerer hagen din

Plante - type planter

Uten planter ingen kjøkkenhage. Dette er kjerna, den viktigste ingrediensen. Du får oversikt over hvilke planter du kan dyrke i kjøkkenhagen din og hva de krever av deg.

Plante - planting

Endelig! Fyll opp hagen med planter. 

Hageliv

Plantene vokser av seg selv, vår oppgave er bare å se at de har det de trenger. Hva det er, ser vi nærmere på her

Høsting og ny start

Høsting er en viktig del av livet i kjøkkenhagen. Og en viktig del av det å høste, er å tenke på neste fase. For naturen, hagne og livet går i sirkel.

I tillegg til dette får du

Din superkraft

Du kan dyrke din egen mat!! Og er du først i gang, er det nesten ikke grenser for hva du kan dyrke. Det er en helt egen styrke - en hemmelig superkraft. Det gir selvtillit og mestring. I disse usikre tider gir det også en ekstra trygghet 💚

 

 

Fellesskap

Det å dele en interesse med andre som er interessert, gjør det dobbelt så artig. Vi har en lukket gruppe med en fin gjeng, der du kan stille spørsmål, diskutere utfordringer og dele små og store seire. Jeg deler fra hagelivet i live-sendinger og små videosnutter.

 

 

Dyrkeprat

Dette er et online-kurs med oppfølging. Det betyr at det blir 3 ukentlige møtepunkter med Dyrkeprat tidlig vår, og 2 bonus Dyrkeprat nærmere sommeren. Da kan du stille spørsmål og diskutere utfordringer og gleder i hagearbeidet. Hvert møtepunkt har sitt eget aktuelle tema. 

 

Kurset er for deg

som trenger en kjøkkenhage, og som har plass for en.

 

Du behøver ikke ha en åker, eller en enebolig med diger tomt. Har du en hageflekk som har sol i noen timer i løpet av dagen, eller en balkong med plass for en dyrkekasse og noen krukker, da har du det du trenger.

Du kan ha lang vinter og kjølig sommer - det har jeg, så det er ingen hindring.

 

Du vil gjøre det enkelt, gøy og på lag med naturen. Fullgjødsel og sprøytemidler er ikke for oss!!

Pris

Kr 3.995,-

Engangsbetaling og beste pris

 

 

Til påmelding

Betal i 2 omganger

Kr 2.220,-

Per delbetaling

  • Betal nå og neste om en måned
Til påmelding

Vent - det er mer

Bli-med-i-kveld-bonus (webinarkvelden):

Hagekonsultasjon

Vi møtes 1 time på Zoom der vi ser på hagen din, hva du ønsker å få gjort og hva du trenger hjelp til. Du får råd tilpasset deg og din hage som du kan sette i verk så snart våren kommer.

Ja jeg blir med i kveld!

Bonus 1:

Minikurs i spirer og mikrogrønt

Dette er dyrking for den utålmodige, og det er nøkkelen til å spise noe egendyrket hver dag, hele året - hvis du vil det. Vi ser på hvilke frø, hvordan du gjør det, og hvordan du kan bruke det. Dette blir gøy, det gir trening på frø og såing, og det vil gi deg og kroppen din en liten boost i vinterkulda.

Ja takk, jeg er med!

Bonus 2:

Mini såkurs

Det å så sine egne planter er både billig og veldig tilfredsstillende. Det er noe eget med de plantene som du har fulgt helt fra de er pitte små spirer. Det gir deg også en helt egen mulighet til å dyrke mengder - og når det kommer til grønnsaker er det bra med mengder. Dette minikurset lærer deg de ekstra triksene for å lykkes bedre med såing, prikling og stell av småplanter

Ja, dette gleder jeg meg til 💚

Bonus 3:

Masterklasse om jord og alger

Peggy Ellingsen er en av de mest kunnskapsrike i Norge på tang, og står bak firmaet Naturhjerte. Sammen kjører vi en egen masterklasse der vi snakker om jord og alger, hva tanga gjør for jorda di, og hvordan du kan få både bedre jord og sunnere planter.

Ja, så spennende 💚

Trine trodde hun ikke hadde tid

men kom på kurset i mai, og lyktes med både nepe, plukksalat, pipeløk og assorterte blomster allerede første sommeren. Hun ble hektet på kompost og laget 3 kompostbinger!

"Kurset holder en rød tråd gjennom sesongen, er lærerikt, kunnskapsbasert og fullt av gode tips!"

Hilde dyrker på hytta

Jeg har fått til potet, jordbær, salat og grønnkål, og jeg har startet med bokashi-kompostering. Jeg vil anbefale kurset til andre, spesielt i forhold til det å dyrke mat i nordnorsk klima. Kurset gir inspirasjon og råd tilpasset vårt klima.

 

Berit var helt "grønn"

og kurset har gjort meg i stand til å ha mitt eget lille beredskapslager. Gleder meg til å ta en titt på plantene mine før jeg starter på jobb om morgenen.

 

 

PÅMELDING STENGER OM

 

JA, jeg er med!

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Nå lurer du kanskje på:

Når starter kurset?

Du får tilgang til første del av kurset så snart du har betalt.  Da kan du gå i gang! Du blir lagt til den lukka gruppa i løpet av kort tid. Du får en plan for Dyrkepratene på epost,  og du har mulighet til å stille spørsmål i gruppa og via meldinger fra dag 1.

 

Hva koster kurset?

Kurset koster kr 3.995,- ved engangsbetaling. Vi du ha delbetaling, betaler du kr 2.220,- x 2, altså kr 4.440,-

 

Hva mener du med oppfølging og støtte når det er et online-kurs?

Du kan stille meg spørsmål, både med direkte meldinger og i gruppa. Det blir 4 Dyrkeprat på Zoom på våren og 2 litt senere på sesongen. I gruppa kan du stille spørsmål og dele opp og nedturer, gjennom sesongen. Du har tilgang til kurset i to år. 

 

Jeg har ikke tid akkurat nå

Du bestemmer selv når du vil se modulene. Jeg vil anbefale at du ser de i løpet av høsten og vinteren, men du kan ta de når det passer. Du har tilgang til de i to år. Husk, du behøver ikke bruke timesvis hver dag for å dyrke egen mat. Små steg, litt hver uke, tar deg langt. Når du legger til rette, vokser plantene av seg selv!

 

Er hagen min egnet?

De første modulene handler om planlegging. Der tar vi tak i hvordan hagen din ser ut og hva den er egnet til. Har du en hage der sola når i løpet av dagen, har du også mulighet å dyrke. Har du nordvendt hage, eller en hage som ligger i skygge hele dagen, kan det bli utfordrende, spesielt om du også holder til i tøft klima. Send meg i så fall en mail på [email protected] , så kan vi se på det sammen. 

 

Jeg kan ikke være med eller starte med hage, siden jeg skal reise bort i sommer

Modulene er tilgjengelige hele tiden, og er ikke avhengig av at du er hjemme til spesielle tidspunkt. Målet er at du bygger en kjøkkenhage som tåler at du reiser fra den for en periode. Skulle det bli ekstremt tørt, bør du få noen til å vanne for deg. Jeg reiser bort hver sommer, og det bruker gå bra

 

Hvordan foregår kurset?

Kurset har 8 moduler, som hver inneholder flere læringsvideoer Du ser læringsvideoene der du er, på PC eller telefon. Det betyr at du kan ta de med deg ut i hagen hvis du vil det. Har du spørsmål, kan du kontakte meg via Facebook-gruppen. eller på Messenger. Det blir 6 Dyrkeprat med ulike temaer, der du kan stille spørsmål direkte.  

 

Jeg har lite penger akkurat nå

Dette er en investering i deg selv, dine interesser, men også i familien. Hagearbeidet vil engasjere alle, sånn er det bare. Om det er via maten, eller fordi det skjer noe i hagen. Dyrking binder generasjoner sammen, og skaper interesse hos mennesker rundt deg. På sikt kan du også spare penger på å dyrke egen mat!

 

Er delbetaling en mulighet?

Ja ,det er mulig å dele betalingen opp i to.

 

Jeg har små barn, jeg har ikke tid til å holde på i hagen

La ungene hjelpe til! Det er ikke så farlig om noe blir tråkket på eller man søler med jord eller vann. Ungene elsker å få hjelpe til, og kjøkkenhagen er den perfekte plassen for det💚

Jeg startet med hage da ungene var små, noen ganger hjalp de meg, noen ganger ikke. Ofte ble det mer parallell lek, der jeg gjorde hagearbeid med ett øye på ungene. 



Hva om jeg angrer?

Du har 14 dagers pengene-tilbake-garanti. Innen 14 dager betaler jeg tilbake uten spørsmål. Jeg er trygg på at du vil finne nytte i kurset!



Lurer du på noe mer?

Ta kontakt! Send meg en mail på [email protected] , en melding på Instagram eller Facebook (Beates Kjøkkenhage). Jeg svarer så fort jeg kan!

Skap i det små - bidra i det store

Kjøkkenhage er sunn mat, fysisk og psykisk helse, skaperglede, samtidig som du bidrar til å lagre karbon i din egen hage(!) -  finnes det egentlig noe bedre å bruke tida si på?! 

- Beate -

Enig! Meld meg på!