Kom i gang nå!
Grip sommeren når den er her, og dyrk din egen mat.
Det fine med denne tiden, er at du kan gå rett ut og sette alt i aksjon. Det er ingenting å vente på.
Bli med på webinaret Klar-ferdig-Dyrk, så vet du hvor du skal begynne
Her er det du vil lære:
- hvorfor dyrking er enklere enn du tror og hvordan du kommer i gang
- klima og sesong - hvordan du utnytter sesongen din
- hva du kan begynne å dyrke nå
Du kan spare år
Jeg heter Beate Mortensen, og brenner for at vi skal ta tilbake kunnskapen om å dyrke - på lag med naturen
Jeg begynte med to pallekarmer i 2014, men det var ikke før i 2019 at jeg fikk ordentlig svung på det. Det var 5 år med litt kjipe prosjekter av salat, vårløk og sukkererter som egentlig ikke ville. Det er disse jeg vil at du skal spare deg
Hvordan?
Med undervisning og inspirasjon. Vi dyrker på lag med naturen og det skal være gøy!
Du kan bli med på onlinekurs i dyrking, der du får undervisningsvideoer som tar deg gjennom sesongens utfordringer. Onlinekurset har live oppfølging på Zoom.
Du kan også booke 1:1 konsultasjoner, foredrag, fysiske kurs, omvisninger og workshops.
Hvor?
Vil du delta på fysiske kurs, omvisnninger og workshops, er det på Sommarøy det skjer. Sommarøy ligger 1 times kjøring ut mot havet, fra Tromsø. Det er Nord-Norge, det er korte og kjølige somre, men Mat fra egen Hage blir det, hvert eneste år🌱
Online-kursene er online - vi møtes på nett!
Hvorfor?
Flere trenger å oppdage gleden med å dyrke, flere trenger en kjøkkenhage - DU trenger en kjøkkenhage💚
Vi som dyrker egen mat gjør en forskjell! Vi skaper matjord, lagrer karbon, produserer ureist mat og øker beredskapen i dette landet. (jepp - dette burde vært obligatorisk - men det en morsom hobby)
Og da har vi ikke begynt å snakke om helse!
Ka du sir? Blir du lamme mæ?!🌱
Yess! Gleder meg!