Velkommen på vårens siste Dyrkekveld!💚
Sesongen nærmer seg med stormskritt, så nå gjelder det å komme i gang🥬
Det er nå du legger grunnlaget for å utnytte sesongen og skape den Maten i egen hage, som både smaker bedre, og er bedre for deg, enn den du får i butikken.
Vi sees😍
Her er det vi skal snakke om:
- Kom i gang enkelt, og hva du må tenke på
- Hva som skal til for å lykkes med kjøkkenhagen din
- Sesongen er rett rundt hjørnet - tips til hva du kan dyrke og hva du kan gjøre akkurat nå
Du kan spare år
Jeg heter Beate Mortensen, og brenner for at vi skal ta tilbake kunnskapen om å dyrke - på lag med naturen
Jeg begynte med to pallekarmer i 2014, men det var ikke før i 2019 at jeg fikk ordentlig svung på det. Det var 5 år med salat, vårløk og sukkererter som egentlig ikke ville. Det er disse jeg vil at du skal spare deg
Hvordan?
Det skal vi snakke om i webinaret, men det viktigste budskapet er at dyrking skal være gøy.
Det blir både gøy og enklere når vi dyrker på lag med naturen og tenker like mye på jorda som på plantene
Hvor?
Jeg dyrker på Sommarøy i Troms. Sommarøy ligger 1 times kjøring ut mot havet, fra Tromsø. Det er Nord-Norge, det er korte og kjølige somre, men Mat fra egen Hage blir det, hvert eneste år🌱
Webinaret er online - vi møtes på nett!
Hvorfor?
Flere trenger å oppdage gleden med å dyrke, flere trenger en kjøkkenhage - DU trenger en kjøkkenhage💚
Vi som dyrker egen mat gjør en forskjell! Vi skaper matjord, lagrer karbon, produserer ureist mat og øker beredskapen i dette landet. (jepp - dette burde vært obligatorisk - men det en morsom hobby)
Og da har vi ikke begynt å snakke om helse!
Meld deg på nå for å sikre plassen din🌱
Yess! Gleder meg!