Dette vil jeg være med på!

Sesongen er fremfor oss, og du vet hvordan det er, den ene dagen tar den andre, og plutselig er sommeren her.

Det er da du og jeg skal ha gjort forarbeidet - så vi er klar!

Se for deg at 2025 blir sommeren der du timer det og høster fra mai til november💫

Bli med på webinaret og hør hva som skal til!

Tid: Mandag 17. februar kl 19:30

Sted: I din egen stue - vi møtes på Zoom

 

Klart jeg er med

Her er det vi skal snakke om:

  • Hvorfor du skal starte nå, og hva du kan starte med
  • Timing, hvordan du utnytter sesongen
  • Hva skal til for å lykkes

Du kan spare år

Jeg heter Beate Mortensen, og brenner for at vi skal ta tilbake kunnskapen om å dyrke - på lag med naturen

Jeg begynte med to pallekarmer i 2014, men det var ikke før i 2019 at jeg fikk ordentlig svung på det. Det var 5 år med salat, vårløk og sukkererter som egentlig ikke ville. Det er disse jeg vil at du skal spare deg

Hvordan?

Det skal vi snakke om i webinaret, men det viktigste budskapet er at dyrking skal være gøy.

Det blir både gøy og enklere når vi dyrker på lag med naturen og tenker like mye på jorda som på plantene 

Hvor?

Jeg dyrker på Sommarøy i Troms. Sommarøy ligger 1 times kjøring ut mot havet, fra Tromsø. Det er Nord-Norge, det er korte og kjølige somre, men Mat fra egen Hage blir det, hvert eneste år🌱

Webinaret er online - vi møtes på nett!

Hvorfor?

Flere trenger å oppdage gleden med å dyrke, flere trenger en kjøkkenhage - DU trenger en kjøkkenhage💚

Vi som dyrker egen mat gjør en forskjell! Vi skaper matjord, lagrer karbon, produserer ureist mat og øker beredskapen i dette landet. (jepp - dette burde vært obligatorisk - men det en morsom hobby)

Og da har vi ikke begynt å snakke om helse!

Ka du sir? Blir du lamme mæ?!🌱

Yess! Gleder meg!